Pilaf cu ficatei

Posted: 09 / 10 / 09 by florinescu in Florinescu, VasRoman
Etichete:, , , ,

Timp de preparare: 2,5 ore
Grad de dificultate: Mediu
Ingrediente:

1. Ficatei de pui
2. Pulpele si pieptul de la o rata
3. Orez
4. Ardei capia
5. Morcov
6. Ceapa

Mod de preparare:

Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute.
Orezul se pune la inmuiat in apa aproximativ 1 ora.

Ardeiul capia si morcovii se taie in bucati longitudinale.
Ceapa se taie in bucati de marime medie.

Se aseaza orezul la baza Vasului Roman, iar in stratul de deasupra ficateii, carnea de rata si legumele:

Vasul Roman (cu capacul pus) se introduce la cuptor 2 ore.

Apoi se ia capacul si se mai lasa la foc potrivit inca 30 de minute.

Dupa 2,5 ore:

Recomandarea bucatarului:

Berea face parte din reteta😉 ):

Pofta Buna !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s