Pulpa de miel in vin cu legume

Posted: 09 / 10 / 09 by rigutzu in Rigutzu, VasRoman
Etichete:, , , ,

August 97

Pulpa de miel transata se aseaza in vasul roman, se presar condimente naturale (cimbru, oregano, marar, patrujel etc) si se toarna vin rosu (zaibar, ca sa fiu mai precis :P)

Se introduce vasul la cuptor timp de 1,5 ore …

August 101

Se pregatesc legumele: ceapa rosie, ardei capia, vinete, morcovi, cartofi si usturoi…

August 103

In vasul roman se aseaza carnea si legumele in straturi, astfel:

1. Cartofi

2. Carnea de miel pe care se presara usturoiul pisat

3. Ceapa rosie

4. Morcovi

5. Vinete

6. Ardei Capia

Se introduce vasul la cuptor timp de 1,5 ore

Apoi se mai adauga un strat de rosii si se mai introduce vasul la cuptor inca 30 de minute…

August 110

Dupa 3,5 ore …

Comentarii
  1. florinescu spune:

    ba…da tu (le) termini greu…numai de la 3,5 ore in sus😉

    a meritat sa sacrifici vinul ala?

  2. verdebicolor spune:

    Da’ niste noutati cu ciorba de burta nu aveti in program…. ?😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s