Pentru acest meniu se procedeaza astfel:
700 de grame de pulpa de vita se taie cubulete…
Pulpa de vita transata cubulete se aseaza in vasul roman, se condimenteaza si se sareaza iar apoi se acopera cu apa…
Se pregatesc ingredientele (orez, ardei capia, morcovi si ciuperci):
1. Orezul se tine in apa cat carnea e la cuptor (am folosit orez prefiert).
2. Trei bucati de ardei capia se taie bucatele.
3. Trei morcovi se dau pe razatoare.
4. 450 de grame de ciuperci se feliaza.
Pentru ca toate sa iasa ca la carte avem nevoie si de un evaluator autorizat in persoana pisoiului Mario 😛
Ciupercile se calesc in tigaie cu sare (fara ulei!!!!) pentru a isi reduce din volum si a intra fara probleme in vasul roman…
Dupa 1,5 ore la cuptor …
Se amesteca orezul, cu carnea, cu morcovul, cu ardeiul capia si cu ciupercile…
Amestecul se aseaza in vasul roman…
Dupa 2 ore (dupa prima ora se scoate vasul de la cuptor si se amesteca compozitia pentru a evita arderea orezului)
Presimt ca urmatoarea specialitate va consta in pisica portocalie fripta in bere cu sos de bere…
PS: Bravo baieti, mi-era dor de ceva nou si delicat! Puiu-n bere incepuse deja sa se raceasca… 🙂
data viitoare sa il lasi pe Mario sa faca pozele si fa tu mancarea! 😛
E important totusi ca toata lumea sa respecte reteta asa cum a scris-o bucatarul si daca e scris la punctul 3 „trei morcovi se da pe razatoare” sa ii dam pe rand si nu pe toti trei in acelasi timp… 😛
Domnule bicolor, cred ca nu ati citit bine instructiunile de la punctul 3 si sunteti carcotas.
😛
Arata super! Mor de pofta! Yummy
Am vazut toate retetele.Sunt foarte interesante. Dar nu ai si retete de post?
Ca sa postesti trebuie sa-ti permita si modul de viata.
ca sa postesti trebuie sa vrei,nu cauta o scuza…
La multi ani!
This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your web site in my social networks! eegbgfbdadfc