Carnati de Sibiu cu garnitura de cartofi in bere si cascaval …

Posted: 24 / 10 / 09 by rigutzu in Rigutzu, VasRoman
Etichete:, , , , ,

Pentru acest meniu avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

1. Carnati de Sibiu (cumparati din Piata Rahova – Bucuresti – de la niste comercianti care se jurau ca sunt sibieni si ca produsele sunt preparate de ei, in propria gospodarie)

2. Cartofi (productie Cerbureni – Arges 2009)

3. Cascaval

4. BEREEEE!!!

5. Sos de usturoi cu smantana (smantana este cumparata de la aceiasi sibieni din Piata Rahova – calitatea este MUUULLTTT superioara smantanei pe care o gasim in supermarket)

Caranti si cartofi 1

Poza de ansamblu asupra materiei prime…

Caranti si cartofi 2

Caranti si cartofi 3

Cartofii se aseaza in vasul roman si se amesteca cu condimente naturiste (cimbru, leustean, oregano, marar, patrunjel etc)…

Caranti si cartofi 4

Caranti si cartofi 6

Cartofii se acopera cu bere….

Caranti si cartofi 5

Evaluatorul Mario imi da aprobarea ca vasul roman poate fi introdus la cuptor …

Caranti si cartofi 7

Caranti si cartofi 8

Dupa 1,5 ore …

Timp in care am pregatit si o salata de cruditati (varza, morcov, ridichie, rosie si ardei capia)

Caranti si cartofi 9

Caranti si cartofi 10

Peste cartofi asezam cu grija carnatii de Sibiu si introducem vasul roman la cuptor inca 1 ora…

Caranti si cartofi 11

Intre timp cascavalul se da pe razatoare…

Caranti si cartofi 12

Caranti si cartofi 13

Caranti si cartofi 14

Caranti si cartofi 16

Caranti si cartofi 17

Dupa o ora de stat la cuptor, din vasul roman se iau carnatii si se presara cascavalul …

Mai introducem vasul roman la cuptor inca 10 minute …

Caranti si cartofi 18

Caranti si cartofi 19

Carnatii de Sibiu si cartofii in bere cu cascaval se pot servi cu salata si sos de usturoi cu smantana…

Berea sau spritul sunt obligatorii🙂

Pofta buna !!!

Comentarii
  1. testosu spune:

    arata foarte bine😛
    berea s-a evaporat?
    cam mult cascaval la urma

  2. Bah ba’ete, ca sa vezi ! Ce coincidenza ! Bah, stii de ce mi-era, bah, pofta ? Hai bah, stii ? Nu stii, bah ! De carnati cu varza imi era, bah, pofta ! Si uite cu ce m-alesei, ba’ete ! Cu carnati cu cartofi, bah ! Da’ hai ca merge si ashea ! Hai ca merge si ashea, ca tot carnati este in oala! Sunt, bah. Carnatii este in oala!

  3. Alin spune:

    Excelent!Am facut aceasta reteta de 3 ori .!De fiecare data am folosit alt tip de cirnaciori -picanti;normali ;de bere-si de fiecare data a fost delicioasa.Noi am baut bere Timisoreana ca e mai aspra un pic si totul a fost foarte gustos ….Felicitari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s