Costita afumata si legume in bere cu branza de oaie

Posted: 31 / 10 / 09 by rigutzu in Rigutzu, VasRoman
Etichete:, , , , ,

Costita 12

Pentru acest meniu avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

1. Cartofi (productie Cerbureni – Arges 2009)

Costita 1

2.  Ceapa (productie Cerbureni – Arges 2009)

Costita 2

3. BERE !!!

4. Costita afumata

5. Ardei gras

6. Branza de oaie

Costita 5

7. Sos de rosii

Costita 6

Costita 3

Se pregatesc cartofii, ceapa, ardeiul si costita pentru a fi asezate in Vasul Roman…

Costita 4

Se amesteca: cartofii, ceapa, costita si ardeiul, se aduga condimente naturiste (marar, oregano, cimbru, patrunjel etc.) si apoi se toarna BEREA …

Se introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore..

Costita 7

Intre timp se amesteca branza cu sosul de rosii …

Costita 8Costita 9

Se scoate Vasul Roman de la cuptor …

Costita 10

Se adauga branza cu sosul de rosii, si se introduce vasul la cuptor, fara capac inca 15 minute …

Costita 12

Costita 11

Dupa 1 ora si 45 de minute …

Berea sau spritul sunt obligatorii.

Pofta buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s