Pentru acest meniu avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
1. Cartofi (productie Cerbureni – Arges 2009)
2. Ceapa (productie Cerbureni – Arges 2009)
3. BERE !!!
4. Costita afumata
5. Ardei gras
6. Branza de oaie
7. Sos de rosii
Se pregatesc cartofii, ceapa, ardeiul si costita pentru a fi asezate in Vasul Roman…
Se amesteca: cartofii, ceapa, costita si ardeiul, se aduga condimente naturiste (marar, oregano, cimbru, patrunjel etc.) si apoi se toarna BEREA …
Se introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore..
Intre timp se amesteca branza cu sosul de rosii …
Se scoate Vasul Roman de la cuptor …
Se adauga branza cu sosul de rosii, si se introduce vasul la cuptor, fara capac inca 15 minute …
Dupa 1 ora si 45 de minute …
Berea sau spritul sunt obligatorii.
Pofta buna.