Pulpa de vita in bere cu legume si branza de burduf …

Posted: 10 / 11 / 09 by rigutzu in Rigutzu, VasRoman
Etichete:, , , , , ,

Vita cu ciuperci 14

Pentru acest meniu avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

1. Pulpa de vita (aproximativ 2 kg)

Vita cu ciuperci 1

2. Ciuperci (aproximativ 1,5 kilograme)

Vita cu ciuperci 5

3. BERE!!!!

4. Branza de burduf (aproximativ 1 kilogram)

Vita cu ciuperci 13

5. Ceapa

Vita cu ciuperci 7

6. Patru Oua

7. Condimente naturale (cimbru, patrunjel, busuioc, leustean, oregano, marar etc.)

Se transeaza pulpa de vita cubulete, se spala bine si se amesteca cu condimentele naturale…

Vita cu ciuperci 2

Se aseaza pulpa de vita in Vasul Roman si apoi se toarna bere pana se acopera carnea …

Vita cu ciuperci 3

Se introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore…

Cat timp Vasul Roman este la cuptor se pregateste compozitia din ciuperci, branza de burduf, ceapa si oua…

Se taie ceapa si ciuperciele:

Vita cu ciuperci 6

Vita cu ciuperci 8

Ciupercile, ceapa, branza de burduf (data pe razatoare) si ouale se amesteca intr-un bol…

Optional, in compozitie, se pot adauga 4-5 linguri de ulei …

Vita cu ciuperci 9

Se scoate Vasul Roman de la cuptor …

Vita cu ciuperci 10

Carnea de vita se amesteca cu compozitia de ciuperci si branza de burduf…

Vita cu ciuperci 11

Compozitia obtinuta se aseaza in vasul roman …

Vita cu ciuperci 12

Se introduce Vasul Roman la cuptor aproximativ 1 ora. Cu un sfert de ora inainte de a scoate Vasul de la cuptor, se ia capacul pentru ca  mancarea sa se rumeneasca…

Vita cu ciuperci 14

Vita cu ciuperci 15

Pofta buna!!!

Recomandarea bucatarului: mancarea se serveste cu bere sau spritz🙂

Comentarii
  1. Hello,

    ai devenit bucatar? Super tare. Cred ca o sa iau niste retete de la tine si am sa le incerc si eu!

    Deci, e site-ul tau si tu gatesti, fofografiezi si apoi mananci?🙂

  2. rigutzu spune:

    Nu e numai blog-ul meu. Suntem un grup de barbati bucatari, care gatim de placere dar si din necesitate.😛

  3. florinescu spune:

    barbati si pisici😛

  4. RomeoS spune:

    super reteta!
    Cred ca o voi posta pe blogul de bere (mentionand sursa)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s