Pentru acest meniu avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
1. Pulpa de vita (aproximativ 2 kg)
2. Ciuperci (aproximativ 1,5 kilograme)
3. BERE!!!!
4. Branza de burduf (aproximativ 1 kilogram)
5. Ceapa
6. Patru Oua
7. Condimente naturale (cimbru, patrunjel, busuioc, leustean, oregano, marar etc.)
Se transeaza pulpa de vita cubulete, se spala bine si se amesteca cu condimentele naturale…
Se aseaza pulpa de vita in Vasul Roman si apoi se toarna bere pana se acopera carnea …
Se introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore…
Cat timp Vasul Roman este la cuptor se pregateste compozitia din ciuperci, branza de burduf, ceapa si oua…
Se taie ceapa si ciuperciele:
Ciupercile, ceapa, branza de burduf (data pe razatoare) si ouale se amesteca intr-un bol…
Optional, in compozitie, se pot adauga 4-5 linguri de ulei …
Se scoate Vasul Roman de la cuptor …
Carnea de vita se amesteca cu compozitia de ciuperci si branza de burduf…
Compozitia obtinuta se aseaza in vasul roman …
Se introduce Vasul Roman la cuptor aproximativ 1 ora. Cu un sfert de ora inainte de a scoate Vasul de la cuptor, se ia capacul pentru ca mancarea sa se rumeneasca…
Pofta buna!!!
Recomandarea bucatarului: mancarea se serveste cu bere sau spritz 🙂
Hello,
ai devenit bucatar? Super tare. Cred ca o sa iau niste retete de la tine si am sa le incerc si eu!
Deci, e site-ul tau si tu gatesti, fofografiezi si apoi mananci? 🙂
Nu e numai blog-ul meu. Suntem un grup de barbati bucatari, care gatim de placere dar si din necesitate. 😛
barbati si pisici 😛
super reteta!
Cred ca o voi posta pe blogul de bere (mentionand sursa)