Paste cu piept de curcan, ciuperci si cascaval

Posted: 17 / 11 / 09 by isabel18d in Isabel, VasRoman
Etichete:, , , , , ,

DSCF4289

Pentru acest meniu avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

– Paste fainoase

– Piept de curcan

– Branza rasa sau taiata cubulete

– Cascaval ras

– 3 oua

– Ciuperci

– Vinete

Pastele si pieptul de curcan se fierb inainte de a se aseza in Vasul Roman.

Se amesteca ingredientele (pastele fainoase, pieptul de curcan, branza, ouale si ciupercile), si se aseaza in Vasul Roman.

Deasupra se presara cascaval ras si cateva felii de vinete.

Vasul Roman se introduce la cuptor 1,5 ore:

DSCF4287

DSCF4288

Pofta buna!!!

DSCF4289

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s