Carne de vita cu pleurotus si cascaval

Posted: 17 / 12 / 09 by rigutzu in Rigutzu, VasRoman
Etichete:, , ,

Timp preparare: 3 ore
Grad de dificultate: Scazut
Ingrediente: 1. Carne de vita (1,5 kilograme)

2. Ciuperci Pleurotus (1 kilogram)

3. Cascaval (700 grame)

4. Sos din vin alb, ulei de masline, usturoi si condimente naturale

Carnea de vita se taie cubulete, se aseaza in Vasul Roman, se sareaza si se acopera cu apa.

Se introduce la cuptor 1,5 ore:

In timpul in care Vasul Roman este la cuptor:

1. Cascavalul se da pe razatoare:

2. Se pregateste un sos din vin alb, ulei de masline, usturoi  si condimente naturale:

Se scoate Vasul Roman de la cuptor si se varsa zeama care s-a format in vas:

Se toarna peste carne sosul din vin alb, ulei de masline, usturoi  si condimente naturale:

Ciupercile pleurotus se aseaza peste carne si se introduce Vasul Roman la cuptor 1 ora si 15 minute:

Se scoate Vasul Roman de la cuptor si se varsa zeama care s-a format in vas:

Se presara cascavalul ras si se introduce Vasul Roman la cuptor circa 15 minute, de data aceasta fara capac:

Dupa 15 minute:

Recomandarea bucatarului: Acest fel de mancare se serveste cu muraturi, dar si cu bere sau spritz.  :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s