Timp preparare: 2 ore
Grad de dificultate: Scazut
Ingrediente:
1. Ciolan de porc afumat
2. Varza murata
3. Ceapa
4. Foi de dafin
Ciolanul de porc afumat se transeaza:
Varza murata se taie marunt:
Se aseaza ciolanul de porc afumat in Vasul Roman si se acopera cu un strat de ceapa:
Se adauga varza murata in care se pun cateva foi de dafin iar apoi Vasul Roman se introduce la cuptor :
Dupa 2 ore :
Recomandarea bucatarului: Acest fel de mancare se serveste cu ardei iute, mamaliguta si un paharel de visinata 🙂
Mmm… chiar ca mi-a lasat gura apa, arata minunat…. cred ca m-as descurca cu ciolanul de porc afumat pana la capat, cu visinata totusi nu cred…
Salut Rig, am prestat si eu in weekend reteta doar ca am inlocuit ciolanul cu o scarita afumata. Intradevar de exceptie gustul si merge foarte bine cu bere, mai ales pentru ca prefer sa adaug putina iuteala cam in tot ce prepar.
🙂
Am facut de 2 ori deja cu pulpa de porc de la Unicarm fara os.Nu ne putem opri din infulecat. Varza o am taiata mai fin in rest totul la fel.
Minunat…