Carne de la garnita cu varza, orez, masline si ceapa

Posted: 08 / 02 / 10 by rigutzu in Rigutzu, VasRoman
Etichete:, , , , , , , ,

Timp preparare: 2 ore

Grad de dificultate: Scazut

Ingrediente:

1. Carnati si muschi de porc de la garnita (500 grame)

2. Varza murata

3. Orez prefiert (600 grame)

4. Masline (400 grame)

5. Ceapa

6. Foi de dafin

Orezul se tine in apa la inmuiat circa 30 de minute dupa care se spala bine.

Se taie ceapa si se presara deasupra boia dulce:

Se taie varza murata:

Intr-un vas mare se aseaza orezul, varza murata, ceapa, maslinele si foile de dafin:

Se amesteca cu o paleta de lemn pana se omogenizeaza:

Compozitia se aseaza in Vasul Roman, se adauga 1 litru de apa si se introduce la cuptor 1,5 ore:

Intre timp se scoate carnea de la garnita:

Se taie bucati:

Dupa 1,5 ore se scoate Vasul Roman de la cuptor:

Se amesteca carnea de la garnita cu compozitia din Vas:

Se introduce Vasul Roman la cuptor in 15 minute.

Apoi, se ia capacul si se mai lasa inca 15 minute pentru a se rumeni:

Dupa un total de 2 ore:

Recomandarea bucatarului:

Acest fel de mancare se serveste cu muraturi si/sau ardei iute, dar si cu un pahar de visinata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s