Muschi de porc afumat si pulpe de pui cu legume mexicane si branza

Posted: 15 / 02 / 10 by rigutzu in Rigutzu, VasRoman
Etichete:, , , , , , , , ,

Timp preparare: 3 ore

Grad de dificultate: Scazut

Ingrediente:

1. Muschi de porc afumat (1,5 kilograme)

2. Pulpe superioare de pui (2 kilograme)

3. Legume mexicane (1,75 kilograme)

4. Branza de vaca (1 kilogram)

5. Sos de rosii (400 de grame)

6. Condimente naturale (cimbru, leustean, busuioc, marar, oregano, foi de dafin etc.)

7. Vin (300 ml)

Muschiul de porc se taie bucati:

Se aseaza bucatile de muschi si pulpele superioare de pui in Vasul Roman, se sareaza si se adauga 200 ml de apa.

Se introduce Vasul Roman la cuptor timp de 2 ore:

In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor,

Se da branza pe razatoare:

Se adauga sosul de rosii:

Legumele mexicane se aseaza intr-un vas mare:

Se amesteca cu branza si sosul de rosii pana se omogenizeaza:

Se pregateste un sos din vin rosu (300 ml), ulei de masline (50 ml) si condimente naturale:

Se scoate Vasul Roman de la cuptor, se toarna peste carne sosul din vin rosu, ulei de masline si condimente naturale.

Deasupra se aseaza amestecul din legumele mexicane, branza si sos de rosii:

Se introduce Vasul Roman la cuptor 45 de minute.

Apoi se ia capacul si se mai introduce inca 15 minute pentru a se rumeni compozitia.

Dupa un total de 3 ore:

Recomandarea bucatarului:

Acest fel de mancare se serveste cu muraturi, ceapa, usturoi si mustar.

Un pahar de vin sau o bere sunt binevenite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s