Toba de porc afumata cu varza murata

Posted: 07 / 03 / 10 by rigutzu in Rigutzu, VasRoman
Etichete:, , ,

Timp preparare: 2,5 ore
Grad de dificultate: Scazut
Ingrediente:


1. Burta de porc afumata (productie Curtea de Arges 2009)

2. Varza murata

3. Ceapa

4. Foi de dafin

Burta de porc afumata se aseaza in Vasul Roman si se adauga apa pana aproape se acopera.

Se introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore:

In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor,

Se taie varza murata:

Se taie ceapa:

Dupa 1,5 ore se scoate Vasul Roman de la cuptor:

Burta de proc afumata se scoate din Vas si se aseaza intr-o farfurie, iar din zeama rezultata in Vasul Roman se scurge aproximativ 75%:

In Vasul Roman se aseaza varza, ceapa, foile de dafin si burta peste 25% din zeama rezultata si se introduce la cuptor aproximativ 1 ora:

Dupa un total de 2,5 ore:

Inainte de a ne aseza la masa, Mario evalueaza calitatea acestui meniu:

Recomandarea bucatarului:

Acest fel de mancare se serveste cu mamaliguta, ardei iute si un pahar de visinata🙂
Pofta Buna !!!

Comentarii
  1. oana spune:

    Ce a zis Mario? A fost gustoasa mancarea? Parca era la cura? Din cate imi aduc aminte si tu erai la cura de slabit…nu stii ca porcul ingrasa?

  2. Verde Bicolor spune:

    Frumos de pica Mario ! Se vede ca-i neam cu Pompi !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s