Tocanita de curcan

Posted: 01 / 04 / 10 by rigutzu in Rigutzu, VasRoman
Etichete:, , ,

Timp preparare: 2 ore
Grad de dificultate: Scazut
Ingrediente:

1. O pulpa de curcan

2. Cartofi (2 kilograme)

3. Sos de rosii (1 litru)

4. Usturoi

Mod de preparare:

Se taie cartofii:

In Vasul Roman se aseaza cartofii, pulpa de curcan si se sareaza compozitia.

Se adauga 500 ml de apa si se introduce Vasul la cuptor 1,5 ore:

Dupa 1,5 ore se scoate Vasul Roman de la cuptor:

Se desprinde carnea de pe oase, se taie bucatele si se adauga usturoiul:

Se adauga sosul de rosii si se introduce Vasul la cuptor, fara capac, inca 30 de minute:

Dupa un total de 2 ore:

Pofta Buna !!!

Comentarii
  1. ANGELA STOICA spune:

    bun bun bun !….am sa incer cu varza !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s