Pulpa de vita in sos de smantana

Posted: 11 / 06 / 10 by rigutzu in Rigutzu, VasRoman
Etichete:, , , ,

Timp preparare:2 ore
Grad de dificultate: Redus
Ingrediente:
1. Pulpa de vita (1,5 kilograme)

2. Masline feliate (400 de grame)

3. Usturoi verde

4. Marar

5. Smantana (400 de grame)

Mod de preparare:

Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute.

Pulpa de vita se taie cubulete, se aseaza in Vasul Roman, se acopera cu apa si se introduce la cuptor 1 ora:

Dupa 1 ora se scoate Vasul Roman de la cuptor:

Se varsa zeama rezultata:

Se adauga maslinele, usturoiul si apa pana se acopera compozitia. Se introduce Vasul la cuptor inca 30 de minute:

Intre timp se pregateste sosul de smantana cu marar.

Se taie mararul marunt:

Mararul si smantana se aseaza intr-un vas mai mare pentru a putea fi amestecate:

Se amensteca mararul cu smantana:

Se scoate Vasul Roman de la cuptor si se adauga sosul de smantana cu marar:

Se introduce Vasul la cuptor, fara capac, inca 30 de minute:

Dupa un total de 2 ore:

Pofta buna !!!

Comentarii
  1. Pizziponco di Milano spune:

    Arata bestial pulpa aia in sos de smantana! De fiecare data cand intru pe blog, meniurile la Vas Roman imi lasa gura apa. Cu adevarat reusite ! Si daca n-ar fi oltean bucatarul, ar fi meritat cu siguranta trofelul de „cel mai bun bucatar la Vas Roman in viata”. Din pacate insa, unele defecte nu pot fi corectate niciodata…

    Inca o data, foarte foarte reusit si meniul asta ! Felicitari ! Mai vin !

    Pofta buna!
    Pizziponco di Milano

  2. Pizziponco di Milano spune:

    :)) Dupa cum ziceam, unele defecte nu pot fi niciodata corectate….

    PS: :PPPP

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s