Stufat cu carne de pui si sunca

Posted: 10 / 07 / 10 by rigutzu in Rigutzu, VasRoman
Etichete:, , , , , , ,

Timp preparare: 2 ore
Grad de dificultate: Scazut
Ingrediente:
1. O pulpa mare de pui

2. Piept de pui

3. Sunca de porc

4. Patrunjel (3 legaturi)

5. Marar (3 legaturi)

6. Leustean (3 legaturi)

7. Telina (1 legatura)

8. Usturoi ( 3 capatani)

9. Ceapa verde (4 legaturi)

10. Ardei (3 bucati)

11. Sos de rosii (1,5 litri)

Mod de preparare:

Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute.

Pulpa de pui si pieptul se aseaza in Vasul Roman, se cresteaza, se adauga 500 ml de apa si se introduce la cuptor 45 de minute:

In timpul in care Vasul Roman este la cuptor:

Usturoiul se piseaza:

Sunca se transaza bucati mici:

Verdeata se taie marunt:

Se scoate Vasul Roman de la cuptor:

Carnea de pui se taie marunt si se amesteca cu sunca taiata bucatele.

Se introduce Vasul la cuptor 30 de minute:

Se scoate Vasul Roman de la cuptor:

Carnea se amesteca cu verdeata si usturoiul si se introduce la cuptor 25 de minute:

Se scoate Vasul Roman de la cuptor:

Se adauga sosul de rosii:

Se introduce Vasul la cuptor, fara capac, inca 20 de minute:

Dupa un total de 2 ore:

Recomandarea bucatarului:

Acest fel de mancare se poate servi cu o salata de vara (rosii, ardei, castraveti si ceapa).

Un pahar de visinata este binevenit.

Pofta buna !!!

Comentarii
  1. Bale la Vas Roman spune:

    Toate ca toate, da’ sunca aia sfaraind in vasul roman arata mortal ! Deja mi-au curs balele la vale pe birou… Minunat !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s