Timp preparare: 2 ore
Grad de dificultate: Redus
Ingrediente: 1. Ciuperci Pleurotus (0,5 kilograme)
2. Morcovi (0,5 kilograme)
3. Varza (1 kilogram)
4. Cartofi (1 kilogram)
5. Conopida (1 kilogram)
Mod de preparare:
Cartofii se curata si se taie bucati mari:
Se taie varza si morcovii:
Se aseaza legumele in Vasul Roman (mai putin ciupercile), se condimenteaza(cimbru, marar, patrunjel, oregano etc.), se sareaza si se adauga 500 ml de apa.
Se introduce Vasul la cuptor 1 ora:
Dupa 1 ora se scoate Vasul de la cuptor:
Se adauga ciupercile si se mai introduce la cuptor inca o ora:
Dupa un total de 2 ore:
Pofta buna !!!
Incepand cu data de 1 iunie 2010, Bucataria lui Tavi impreuna cu Angst si Jurnalul National organizeaza concursul culinar “Gateste cu Tavi”.
Mai multe amanunte pe http://www.all-food.ro/concurs/
Mi-ar face mare placere sa participi!
Tavi
Eu stiam ca in vasul roman atunci cand gatesti, nu se pune apa sau ulei !.Toate legumele [inclusiv carnea] lasa apa si atunci din acest motiv,nu este nevoie sa pui apa.