Legume la Vasul Roman

Posted: 16 / 05 / 10 by rigutzu in Rigutzu, VasRoman
Etichete:, , , , ,

Timp preparare: 2 ore
Grad de dificultate: Redus
Ingrediente: 1. Ciuperci Pleurotus (0,5 kilograme)

2. Morcovi (0,5 kilograme)

3. Varza (1 kilogram)

4. Cartofi (1 kilogram)

5. Conopida (1 kilogram)

Mod de preparare:

Cartofii se curata si se taie bucati mari:

Se taie varza si morcovii:

Se aseaza legumele in Vasul Roman (mai putin ciupercile), se condimenteaza(cimbru, marar, patrunjel, oregano etc.), se sareaza si se adauga 500 ml de apa.

Se introduce Vasul la cuptor 1 ora:

Dupa 1 ora se scoate Vasul de la cuptor:

Se adauga ciupercile si se mai introduce la cuptor inca o ora:

Dupa un total de 2 ore:

Pofta buna !!!

Comentarii
  1. Tavi spune:

    Incepand cu data de 1 iunie 2010, Bucataria lui Tavi impreuna cu Angst si Jurnalul National organizeaza concursul culinar “Gateste cu Tavi”.

    Mai multe amanunte pe http://www.all-food.ro/concurs/

    Mi-ar face mare placere sa participi!

    Tavi

  2. sanda spune:

    Eu stiam ca in vasul roman atunci cand gatesti, nu se pune apa sau ulei !.Toate legumele [inclusiv carnea] lasa apa si atunci din acest motiv,nu este nevoie sa pui apa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s