Gaina afumata pe varza murata

Posted: 21 / 03 / 10 by rigutzu in Rigutzu, VasRoman
Etichete:, , ,

Timp preparare: 3 ore
Grad de dificultate: Scazut
Ingrediente:

1. O jumatate de gaina afumata

2. Varza murata

3. Ceapa

4. Foi de dafin

Mod de preparare:

Se taie varza murata:

Se taie ceapa:

In Vasul Roman se aseaza varza, ceapa, foile de dafin si 400 ml de apa.

Se adauga jumatatea de gaina afumata si se introduce Vasul la cuptor timp de 3 ore:

Dupa 3 ore:

Recomandarea bucatarului:

Acest fel de mancare se serveste cu mamaliguta, ardei iute si un pahar de visinata
Pofta Buna !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s